top of page

Yoga gaat vooral over het naar binnenkeren met aandacht en zachtheid, je persoonlijke reis naar binnen. Door yoga te beoefenen maak je het fysieke lichaam soepeler en losser. Zo doende wordt ook het gevoel van stress verminderd. Yoga is het ervaren van de veranderingen van het lichaam.

 

Yoga bij Chillspirit is een combinatie van ademhaling, lichamelijke oefeningen en concentratie die het evenwicht herstellen. De oefeningen geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel fijn gevoel. Goede manier om rust en spanning toe te laten. Het maakt het lichaam en de geest levendig en flexibel. Door yoga leer je te luisteren naar je lichaam, bewaak je je grenzen en kan je leren ervaren en erkennen waar je uitdagingen zijn. De lessen zijn op maat en zijn geschikt voor ervaren als onervaren, maar ook voor mensen met fysieke klachten of beperkingen.

Meditatie verbindt lichaam en geest waardoor balans ontstaat. Omgaan met je gevoelsleven. Ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde en zich ervan bewust worden dat de antwoorden en het geluk niet te vinden zijn in het denken en de buitenwereld. Door naar binnen te keren en in zuiver contact te staan met je innerlijke kracht en je intuïtie wordt je bewuster van deze invloeden. Hierdoor kun je je leren afschermen waardoor je meer energie en zelfvertrouwen ervaart. Je kunt dan de situaties makkelijker laten voor wat ze zijn, los te laten of te transformeren. Uiteindelijk sla je een nieuwe weg in en vanuit bewuste wijsheid kunnen er blijvende fundamenten worden opgebouwd.

 

Door yoga en meditatie ontvangt je inzicht om de taal van je lichaam en ziel te begrijpen.

bottom of page