top of page
chak.png

Ik ben Valerie (1975) van oorsprong ben ik Belgische en moeder van 2 zonen. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk in intuïtiebegeleiding. Mijn tools zijn yoga, meditatie, yogafilosofie en mindfullnesstechnieken. 

 

Yoga beoefenen gaat voornamelijk de aandacht naar... wat wij allemaal vanzelfsprekend vinden: onze ademhaling. En van daaruit zoek ik met yoga-oefeningen ook andere technieken uit diverse yogastromingen naar inspanning en ontspanning. Omlijst door muziek, o.a. klankschalen, mantra's en soms geur. 

 

Een veel gehoorde reactie is dan ook: ik heb nog nooit zo duidelijk m'n ademhaling gevoeld en ervaren wat ik ermee kan in m'n dagelijks leven. Door yoga en meditatie te beoefenen werd ik op een liefdevolle, maar niet altijd zachtzinnig wijze met mezelf geconfronteerd. Zachter en milder ben ik geworden door yoga en meditatie te beoefenen. Helpt mij om afstand te nemen van gedachtes, meer te leven vanuit mijn passie en in de flow te stappen. Telkens op zoek te gaan naar de stilte in mezelf en meer en meer durven te leven in het hier en nu. 

 

Mijn eigen basis haal ik uit diverse opleidingen, workshops op het vlak van meditatie, spiritualiteit & yoga. Ik verwelkom je graag in mijn lessen zodat ik je kan laten voelen wat ik bedoel. Zelf ervaren en beleven, hier kunnen geen woorden tegenop. 

 

Namasté, Valerie

Valerie Embo

06-48 32 93 99

 

e-mail:

valerie@chillspirit.nl

 

KvK nummer: 61423106

Rekeningnummer:

NL32 ABNA 0533746655

Yoga is een moment voor en vooral met jezelf 

 

Yoga is bij uitstek geschikt voor mensen die door het ouder worden of om andere redenen stijver zijn of een bewegingsbeperking hebben. Yoga is niet prestatiegericht en kan goed aangepast worden naar wat nog wel mogelijk is. Het vergroot ons lichaamsbewustzijn, onze soepelheid en vitaliteit. Door je te telkens te verbinden met je ademhaling wordt je geest rustiger en blijven we makkelijker in het moment. 

 

Hoe ziet een yogales eruit? 

 

Een les begint ontspannen. Dat kan zijn een korte ontspanningsoefening/meditatie, rustige ademhalingsoefening of een losmaakoefening voor de spieren en gewrichten... Daarna volgen oefeningen die tot doel hebben de ademhaling te verbeteren, het lichaam soepeler te maken en alle andere functies beter te laten werken. Aan het einde van de les is een ontspanningsoefening van 10 minuten.

bottom of page