top of page
Integrated Energy Therapy

Tijdens een energetische healing worden blokkades (negatieve opgeslagen emoties) uit het energieveld gehaald en positieve, helende energie wordt ingevoerd. 

Zo worden trauma's opgelost, zonder dat je deze opnieuw doorleeft. Na het opruimen ontstaat meestal een gevoel van pure vreugde en innerlijke rust. Met als gevolg dat de energie weer vrij kan stromen in je en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Fysieke, emotionele, karmische en herhalende patronen kunnen dan losgelaten worden:

  • betere verbinding met je intuïtie,

  • meer innerlijke rust en inspiratie,

  • persoonlijke en (spirituele) groei,

  • hogere bewustwording,

  • meer moeiteloosheid & plezier in je leven,

  • je maakt de weg vrij om je zieledoel of levensmissie te leven. 

 

Een enkele behandeling zorgt vaak al voor mooie en bijzondere resultaten, maar neemt niet direct alle klachten weg.

Tijdens de IET stem ik mij met volledige aandacht af op de persoon waardoor er energetisch ruimte en veiligheid ontstaat. Hierbij gaat het vooral om een zachte en ontspannende manier van aanraken. Liefdevolle aanraking zorgt voor totale overgave en het terugvinden van een dieper innerlijke rust. De aanraking is afwisselend, deze kan zowel bewegend als stil zijn, stevig of zacht, kabbelend of wiegend. Een weg naar binnen, uit het denken terug naar voelen. Tijdens de sessie werk ik ook met essentiële oliën, klankschalen en edelstenen.

Kies uit de volgende opties:

 

1,5 uur IET sessie: voor 135 €.

2 uur IET sessie: voor  180 €.Wil je meer weten neem vrijblijvend contact met me op.

Voor aanmelding bellen naar Valerie:

06-48329399

bottom of page