top of page
Chillspirit 'Transformatie' workshop

Je bent van harte welkom op de Chillspirit 'Transformatie’ workshop.

Op een unieke plek even je helemaal afzonderen en terugtrekken uit de drukte van iedere dag en naar de stilte. 

Bewust te verbinden met jezelf, naar jezelf te luisteren en jezelf te ontmoeten. Inspiratie op te doen via lichaamswerk, soefi-meditatie en geleide meditatie(s), ademhalingsoefeningen, shaken, individueel vrij wandelen en ontspannen maar vooral genieten.

IMG_1369.JPG
Programma

12.45 uur 
Inloop met thee

13.00 -14.30 uur 
Lichaamswerk, Soefi-Meditatie en lange eindontspanning

Deze hartmeditatie komt uit de Soefi-traditie en reinigt en opent het hart(chakra). Door bewust de ademhaling te koppelen aan bewegingen zuiver je je hart laat je boosheid, frustratie en angst los en komt er ruimte voor liefde, vreugde en compassie. Door je hart op deze manier te reinigen wordt het makkelijker om van jezelf te houden en vergroot je de kans op hart(-brein)-coherentie wat weer allerlei positieve effecten op je fysieke lichaam heeft (o.a. boost voor het immuunsysteem en verbeterde concentratie).

De actieve meditaties, zoals deze Karunesh hartmeditatie, is speciaal ontwikkeld voor mensen die het lastig vinden om langdurig stil te zitten. Tijdens de meditatie maak je bepaalde series van bewegingen in de vier windrichtingen. Beweging, ademhaling en meditatie vloeien zo samen in een bijzondere meditatieve ervaring. Na het actieve deel kies je een comfortabele en ontspannen zithouding. Luisterend naar de klanken laat je je adem en je energie vrij stromen. De meditatie wordt liggend afgesloten, waarbij de klanken je opnieuw uitnodigen om volledig los te laten. Na afloop voel je je vrij en open en ben je met geopend hart tot rust gekomen.

14.30 uur - 15.30 uur
Wat lekkers eten en individueel in stilte wandelen en ontspannen.

15.30 uur - 16.30 uur
Shaken en lange eindontspanning


Shaken is het laten schudden van je lichaam, waardoor je op een hoger energieniveau komt. Je krijgt het warm, de energie gaat stromen,  je voelt waar je blokkades zitten en je schudt erdoorheen. Tijdens het shaken hoort men de o.a. Gayatri Mantra en Sjamaan healing drums. Het is een helende weg en helpt je dichter bij je ziel te komen,  bij wie je werkelijk bent. Het werkt diep op het fysieke,  emotionele en spirituele niveau. Iedereen die voor het eerst komt krijgt ook een korte introductie van mij. Shaken gaat vanzelf, en door te luisteren naar je innerlijke kom je in beweging en ontwaakt je eigen levensenergie.

16.30 uur - 17.00 uur
Mogelijkheid tot het stellen van vragen, delen van ervaringen, rustig bijkomen en nagenieten van de helende middag.

Praktische informatie

Locatie: 
Driebergen

 

Kosten:
De investering voor deze Chillspirit 'Transformatie' worksho
p is een
Introductieprijs van € 185
,-  en is vrijgesteld van BTW. Inclusief heerlijke gezonde versnaperingen en de hele middag water, thee en sap.

Heb je een Chillspirit-bon (geldig 2023) wordt het dan € 160,-

De eerste 5 
deelnemers die zich aanmelden ontvangen nog een EXTRA KORTING van € 10.

In termijnen betalen is mogelijk mits in overleg. Heb je een chillspiritbon van € 25,- (geldig 2023) kan je evt. voor deze workshop gebruiken, s.v.p. de bon graag meenemen.

Neem je iemand nieuw mee die je blij wilt maken met zo’n workshop geldt ook voor hem of haar deze mooie extra grote korting van € 25,- 

Na afloop ontvang je een presentje.

 

Na inschrijving:
Nadat je aangemeld bent, stuurt Chillspirit je een bevestiging van deelname en ontvang je tevens meer informatie over de dag zelf. Annuleren voor twee weken tevoren is kosteloos. Als men daarna annuleert ben ik genoodzaakt om de helft van de kosten in rekening te brengen. 

Wil je graag de Chillspirit 'Transformatie' workshop bijwonen laat het dan snel weten en reserveer jouw plekje voor deze unieke retreat. Klein groepje! Vol is vol.

 

Aanmelden: 
via e-mail bij Valerie of door onderstaand knopje.
bottom of page