top of page
IMG_4180.JPG

Voor innerlijke groei en verdieping, spirituele ontwikkeling, inzicht en bewustwording.

Namasté, Valerie

Het licht in mij eert het licht in jou.

Leven vanuit je hart: Daardoor vergroot je het voelen, het denken, het doen en het spreken vanuit je hart. Je kern laten stralen, je kwaliteiten optimaal benutten. Omgaan met hooggevoeligheid en in je eigen kracht staan.

 

Leven in het nu: Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, je leven en eigen geluk. Het omarmen van je verleden. Vrij zijn van angsten. Balans vinden: Spiritueel, mentaal, fysiek en emotioneel in balans zijn.

 
Bewustwording: Bewuster worden van je eigen-wijsheid.
  • inzicht in jezelf
  • relatie met jezelf te verbeteren
  • meer van jezelf te leren houden
  • je eigen waarde te vergroten
  • een betere kwaliteit van leven, je bewust te laten worden van je eigen innerlijke belevingswereld

Zelfacceptatie: Leren (h)erkennen van je eigen persoonlijkheid, structuur en overtuigingen. Ombuigen van weerstanden: Omgaan met je gevoelswereld. Wat is van mij en wat is van jou? En hoe kan ik mijn leven meer zin geven? Harmonie: In evenwicht met jouw innerlijke kracht!

Indien u pijn of andere ongemakken voelt bij bepaalde oefeningen of houdingen, is het belangrijk dat u dat direct aangeeft. U mag van mij geen medische kennis verwachten. Ik ben geen arts, dokter of psychiater. U blijft ten allen tijden zelf verantwoordelijk voor uw geestelijk en lichamelijk welzijn. De aangereikte technieken dienen nooit ter vervanging van huisarts- en doktersbezoeken.

bottom of page