top of page
1 op 1 Soulyoga & walking

RESET VAN LICHAAM EN GEEST

We leven in een drukke, veranderende wereld en hebben allemaal wel eens een gevoel van onrust en disbalans. Een effectieve manier om het evenwicht tussen lichaam en geest dan weer te herstellen, is het ondergaan van een intuïtieve/energetische massage.

 

Door middel van gerichte en afgestemde aanrakingen krijgt de energie in het lichaam weer de kans om te gaan stromen. Blokkades worden opgeheven en het zelfregulerend vermogen wordt hersteld. Je bent je meer bewust van jezelf en je authenticiteit.

 

Door de behandeling kun je in een totale ontspanning en diepe rust komen. Afhankelijk van de wens en behoefte zijn er meerdere behandelingen mogelijk waarbij een frequentie van 3 tot 6 weken gebruikelijk is.

 

Sessie 1 uur                   € 70 (vrijgesteld van BTW)

Sessie anderhalf uur       € 105 (vrijgesteld van BTW)

 

1e afspraak is altijd een intake+sessie totaal 90 min.

 

Ben je toe aan een transformerende behandeling om de blokkades te doorbreken, de dingen los te laten die niet meer nodig zijn en de verandering in te zetten die nu nodig is om je lichaam en geest weer te laten samenwerken in verbinding? Dan raad ik je aan om een diepgaande sessie te proberen. Deze sessie duurt minimaal 3 uur.

Screenshot 2021-05-28 at 19.52.38.png

Soulyoga & walking ondersteunt o.a.:

  • Sterke spieren en botten;

  • Soepele gewrichten en elastisch bindweefsel;

  • Beter uithoudingsvermogen;

  • Betere weerstand; 

  • Bescherming tegen hart- en vaatziekten;

  • Een betere nachtrust;

  • Minder stress en meer rust;

  • Meer bewustwording.

Ook worden onze zintuigen weer extra geprikkeld door ons helemaal te verbinden met de natuur, we creëren tijd om in het moment te zijn, bewust te verbinden met de geluiden om je heen, geuren en temperatuur. Maar we hebben ook plezier en we kunnen intens genieten van de natuur. 

Je kan dit traject/training aangaan om je weer goed te voelen en dat het je positieve energie oplevert. 

Even lekker een moment voor jezelf  te nemen. Zowel voor mannen als vrouwen, gevorderden en beginners. Je trekt een paar makkelijke (sport)schoenen of wandelschoenen aan en je matje mag je thuis laten liggen. Evt. grote handdoek of deken meenemen in  een tasje. Comfortabele kleding aantrekken. 

bottom of page