top of page
Chillspirit workshop

Je bent van harte welkom op 16 februari 2020 op de Chillspirit workshop "Omgaan met moeilijke mensen".

Moeilijke mensen.png

Programma

Screenshot 2020-01-14 at 16.28.41.png
Screenshot 2020-01-14 at 16.28.49.png

Praktische informatie: 

Locatie:

Kasteel Sterkenburg 
Langbroekerdijk 10 3972 ND Driebergen

Parkeren buiten het terrein op de Sterkenburgerlaan. 

Kosten:
De investering voor deze middag is een speciale introductieprijs van € 125,- en is vriijgesteld van BTW. Inclusief soepje, versnaperingen en de hele middag thee en sap. De eerste 5 deelnemers die zich  aanmelden ontvangen een EXTRA KORTING van € 15. 

In termijnen betalen is mogelijk mits in overleg. Heb je nog een Chillspiritbon van 25,- kan je evt. die ook gebruiken. Neem je iemand nieuw mee die je blij wilt maken met zo’n middag dan geldt ook voor hem of haar deze mooie extra grote korting van 25,- .

Na inschrijving:
Nadat je aangemeld bent, stuurt Chillspirit je een bevestiging van deelname en ontvang je tevens meer informatie over de dag zelf. Annuleren voor 30 januari is kosteloos. Als men daarna annuleert ben ik genoodzaakt om de helft van de kosten in rekening te brengen. Na 10 februari annuleren, betaalt men het volledige bedrag.

Wil je graag de Workshop omgaan met moeilijke mensen bijwonen laat het dan snel weten en reserveer jouw plekje voor deze unieke middag op deze prachtige locatie. Kleine groep, max. 10 deelnemers.
 

bottom of page