top of page

Leren leven in het moment

Iedereen kent wel de tweestrijd wanneer een keuze moet worden gemaakt zoals men zegt tussen het verstand en gevoel. Maar die keuze wordt erg moeilijk wanneer het niet je intuïtie is van waaruit je een keuze maakt of handelt, maar vaker vanuit je emoties en angsten. Aan de andere kant heb je je verstand, maar dat houdt zich meestal ook krampachtig vast aan basisovertuigingen of zogenaamde zekerheden. Op die manier kies je niet echt vanuit je oprechte innerlijke zelf en kom je vroeg of laat weer voor dezelfde keuze te staan met dezelfde verwarring. Door middel van visualisatie en meditatietechnieken kun je leren jouw ware zelf of intuïtieve kracht te ontdekken en daarop leren vertrouwen. Emoties, angsten, gedachten, omgevingsinvloeden, het zijn allemaal stoorzenders. Door goed in contact te staan met je intuïtie en je bewust te worden van deze invloeden kun je je hiervoor leren afschermen waardoor jij en je energieveld sterker worden en je daardoor meer energie en zelfvertrouwen ervaart. Je kunt de dingen dan makkelijker laten voor wat ze zijn.

bottom of page