Relatie met jezelf

Bij een relatie denken we vaak aan een relatie tot een ander persoon. Wat we vaak vergeten is dat we ook een relatie met onszelf hebben. De relatie met jezelf is  heel belangrijk omdat het een basis vormt en bepalend is voor hoe jij in het leven staat en met jezelf omgaat. De relatie met jezelf is de basis voor iedere andere relatie.

De patronen en overtuigingen die we gedurende de jaren hebben ontwikkeld, positief en negatief, kunnen ons bewust of onbewust belemmeren in het liefhebben van onszelf en wat we in het leven willen bereiken.

Het leren houden, waarderen en accepteren van jezelf is een inzichtgevend, verrijkend maar ook confronterend proces.

Jezelf leren waarderen en accepteren is de sleutel tot positieve veranderingen in jouw leven.

Please reload

"If you change the way you look at things, things will change."

Website design: www.midascoaching.nl

Klik hier voor onze Privacyverklaring.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now