top of page
Intuïtieve/energetische massage

RESET VAN LICHAAM EN GEEST

We leven in een drukke, veranderende wereld en hebben allemaal wel eens een gevoel van onrust en disbalans. Een effectieve manier om het evenwicht tussen lichaam en geest dan weer te herstellen, is het ondergaan van een intuïtieve/energetische massage.

 

Door middel van gerichte en afgestemde aanrakingen krijgt de energie in het lichaam weer de kans om te gaan stromen. Blokkades worden opgeheven en het zelfregulerend vermogen wordt hersteld. Je bent je meer bewust van jezelf en je authenticiteit.

 

Door de behandeling kun je in een totale ontspanning en diepe rust komen. Afhankelijk van de wens en behoefte zijn er meerdere behandelingen mogelijk waarbij een frequentie van 3 tot 6 weken gebruikelijk is.

 

Sessie 1 uur                   € 70 (vrijgesteld van BTW)

Sessie anderhalf uur       € 105 (vrijgesteld van BTW)

 

1e afspraak is altijd een intake+sessie totaal 90 min.

 

Ben je toe aan een transformerende behandeling om de blokkades te doorbreken, de dingen los te laten die niet meer nodig zijn en de verandering in te zetten die nu nodig is om je lichaam en geest weer te laten samenwerken in verbinding? Dan raad ik je aan om een diepgaande sessie te proberen. Deze sessie duurt minimaal 3 uur.

bottom of page