top of page
Chakra evening

De chakra's zijn belangrijk binnen de yoga filosofie. In je lichaam zijn zeven belangrijke energiepunten aanwezig. Deze staan bekend als chakra’s.  Iedere chakra heeft zijn verschillende eigenschappen die bij een bepaald gebied in het lichaam horen. Om ons leven in evenwicht te houden moeten we er voor zorgen dat de chakra’s in balans blijven en dat de energie goed door het lichaam kan stromen.

Vanaf maart gaan we dieper kennis maken met de 7 chakra's. Iedere chakra avond is gebaseerd op een van de chakra's. Wij maken gebruik van traditionele oefeningen, praktische tools die je in je dagelijkse leven kan toepassen en persoonlijke aandacht tijdens en na de lessen. De 7 avonden kunnen als een heel traject gevolgd worden.

Data:


12 maart
26 maart
9 april
7 mei
28 mei
18 juni
9 juli

Tijd:

 


Inloop van 19.45 uur


Begin 20.00 uur tot 22.00 en thee als afsluiting

Chakra avond.png

Unieke locatie:
Kasteel Sterkenburg
Langbroekerdijk 10 Driebergen

Parkeren buiten het terrein op de Sterkenburgerlaan. 

Kosten incl. BTW: 
Regular price: € 420 voor het hele traject

Het traject bestaat uit 7 chakra yoga en healing sessies. Je ontvangt na iedere chakra evening een praktische handout over de chakra. In de tussenliggende weken heb je de mogelijkheid om een mailtje te sturen met je ervaringen en dan kunnen we dit evt. bespreken in een gratis telefonisch consult van 15 minuten.

Annuleren is kosteloos mogelijk tot een maand voor de datum, tot 2 week voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk.

Bevestiging ontvangt je per email.

Uitleg over de workshop

Wil jij een beter welzijn creëren voor jezelf? Een gelukkiger leven, meer plezier en gezondheid? Want je trekt aan wat je uitstraalt. Iedereen kan het! Het enige wat je nodig hebt is kennis van je eigen chakra's.

Tijdens deze cursus van 7 lessen zullen we een reis maken langs alle chakra’s en de balans hierin herstellen.

 

Elke les staat een chakra centraal. We doen yoga- en meditatie healings oefeningen om het chakra te activeren en in balans te brengen. Daarnaast krijg je een uitleg over het chakra en het functioneren. 

Les 1: Basis chakra

Les 2: Sacraal chakra

Les 3: Zonnevlecht

Les 4: Hart chakra

Les 5: Keel chakra

Les 6: Derde oog 

Les 7: kruinchakra

Deze serie van chakra’s is voor iedereen die in harmonie en vanuit het hart wil leven in verbondenheid met zichzelf en de ander!

  • Je leert hoe je innerlijke vrede, verdieping, verbondenheid en verrijking kunt ervaren, opdat je in volle aandacht mild en vriendelijk naar jezelf kunt zijn.

  • Je gaat je focus verdiepen, zodat je met aandacht aanwezig bent bij je hart om zo je innerlijke groei verder uit te nodigen.

  • Je ervaart hoe je meer onbevangen kunt zijn door je hart meer ruimte te geven.

  • Je leert vertrouwen op je intuïtie zodat jij je passie kunt volgen.

  • Je komt opnieuw in contact met je ware zelf, je kern. Wat verborgen is wordt weer in het licht gebracht.

  • Je leert zelfliefde, overgave, compassie en mededogen, stilte ervaren.

  • Door visualisatieoefeningen, interactie met en gelijkgestemden word je uitgedaagd om voorbij je grenzen te gaan.

beginners-guide-chakras.jpg
bottom of page