Chillspirit-day

Je bent van harte welkom op zondag 24 november op de Chillspirit-day.

Op een unieke plek even je helemaal afzonderen en terugtrekken uit de drukte van iedere dag en naar de stilte. 

Bewust te verbinden met jezelf, naar jezelf te luisteren en jezelf te ontmoeten. Inspiratie op te doen via soulyoga en geleide meditatie(s), ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, shaken, wandelen en genieten van de prachtige natuur. 

Wat geeft een Chillspirit-day? 

 

Landen in je lijf, aarden en een diepere verbinding met jezelf en je omgeving. Helderheid waardoor je effectiever en efficiënter kunt zijn. Je creativiteit krijgt weer een boost.  Je gaat meer “ruimte” ervaren en het geeft je weer veerkracht.

 

Deze retreat is zo veel meer dan het uitvoeren van asana’s (houdingen). De combinatie yoga en lichaamswerk met healing maakt het uniek. Het verhoogd je energieniveau en in deze retreat gaan we ons verbinden met de fysieke, emotionele, mentale en spirituele wereld. We gaan ons laten inspireren, inzichten ontvangen, reflecteren maar ook genieten. Een ware belevenis...

 

This day is a great gift for your personal growth.

 

Stille mindfulnesswandeling

Een boswandeling in stilte om verbinding te maken met de natuur en nog meer in je lichaam te komen. Een bijzondere manier om helemaal in het moment te zijn en contact te maken met de schoonheid en de natuurkrachten om je heen.

Kosten:

 

De investering voor deze retreate dag is inclusief gedurende hele dag thee, water, sappen, sap van slow juicer, fruit, lekkere gezonde lunch (o.a. soep en salade’s, warme gerechten, dessert) ter waarde van 35 euro.

 

Early bird price voor 20 oktober aanmelden

€ 136 excl. 21% BTW, totaal € 165,-

 

Normal price na 20 oktober aanmelden

€ 153 excl. 21% BTW, totaal € 185,-

 

In termijnen betalen is mogelijk mits in overleg. Heb je nog een chillspiritbon van 25,- kan je evt. die ook gebruiken. Neem je iemand nieuw mee die je blij wilt maken met zo’n retreat geldt ook voor hem of haar deze mooie extra grote korting van 25,- 

 

Na afloop ontvang je een mooie goody bag.

 

Na inschrijving:

Nadat je aangemeld bent, stuurt Chillspirit je een bevestiging van deelname en ontvang je tevens meer informatie over de dag zelf. Annuleren voor 20 oktober is kosteloos. Als men daarna annuleert ben ik genoodzaakt om de helft van de kosten in rekening te brengen. Na 14 november annuleren, betaalt men het volledige bedrag.

 

Wil je graag de Chillspirit-day bijwonen laat het dan snel weten en reserveer jouw plekje voor deze unieke retreat op deze prachtige locatie. Kleine groepen. Vol is vol.

Locatie: 


Kasteel Sterkenburg 
Langbroekerdijk 10 3972 ND Driebergen

Parkeren buiten het terrein op de Sterkenburgerlaan. 

Programma

 

9.45 uur 

Inloop

met thee en sap slow juicer

 

10 uur tot 12 uur 

Soulyoga

Lichaamswerk, zachte en krachtige yogahoudingen, geleide meditaties. Ervaring met deze technieken is niet nodig.

 

12.30 uur 

Heerlijke luxe gezonde/vegetarische lunch

 

13.30 uur tot 14 uur 

Lezing over ayurveda gegeven door Cindy Callaars

Ayurveda werkt met de 5 elementen en hoe je meer in balans kunt leven door voeding en je leefstijl daarop aan te passen.

 

14.15 uur tot 15 uur 

Boswandeling

Als het weer het toelaat: individueel of samen met Valerie een stilte wandeling in het bos. Bij slecht weer wordt door Valerie een loopmeditatie binnen gegeven en daarna nog even wat tijd en ruimte voor jezelf.

 

15.30 uur tot 16 uur 

Shaken met meditatie en eindontspanning

 

16.15 uur tot 17.00 uur

Terugblik op de dag

We sluiten de Chillspirit-day af met thee en heerlijke verwennerijen.

"If you change the way you look at things, things will change."

Website design: www.midascoaching.nl

Klik hier voor onze Privacyverklaring.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now